Training

Wiel Coerver methode
VoetbalschoolElst traint volgens de Wiel Coerver methode die zich specifiek richt op de techniektraining. Deze methode staat garant voor het aanleren van technische vaardigheden. Dit zijn basisvaardigheden, schijn- en passeerbewegingen, snel voetenwerk, richtingsveranderingen en traptechniek. Hoe meer technieken je onder de knie krijgt, hoe sterker de spelers in de wedstrijd staan. Zij weten dat zij de baas over de bal zijn en nemen graag het initiatief om te bepalen wat er met de bal gebeurd.

Leren doe je door veel te oefenen en dus veel herhalingen te maken. Tevens leren de spelers sneller als ze veel plezier en uitdaging hebben. Door de spelers in diverse oefenvormen en spel- en wedstrijdsituaties te brengen worden ze continu opnieuw geprikkeld door de vele variatie binnen deze methode.

Inhoud
Elke cursus  bestaat uit 13 trainingen. In deze cursus brengt VoetbalschoolElst je een aantal facetten van de techniektraining bij.
In het begin wordt vooral aan de basistechniek gewerkt en worden de eerste schijn- en passeerbewegingen aangeleerd.
In unieke 1-1 wedstrijdvormen zal jij de geleerde technieken het beste in uitvoering brengen.

Na een bepaalde tijd ga je steeds meer acties leren en ga je de bewegingen combineren. Tevens gaan we aanleren hoe je verdedigers kunt uitkappen/passeren als ze vanuit diverse richtingen komen. De bewegingen zullen steeds sneller automatisch gaan, omdat je ze steeds vaker uitvoert. Deze bewegingen kun je ook  toepassen in gerichte wedstrijdsituaties, zodat jij straks de baas bent over je tegenstanders.

Individuele trainingen
Met individuele trainingen bereik je nog sneller resultaat.
Jij geeft aan waarin jij je wilt verbeteren en samen gaan we voor jouw een specifiek programma maken. De trainer gaat jou begeleiden om jouw doelen te bereiken.

Trainingsmogelijkheden
Specifieke techniektraining afgestemd op jouw behoefte, denk daarbij aan:

  • Balgevoel, balcontrole en balaanname.
  • Kappen en draaien.
  • Schijnbewegingen en passeren van je tegenstander.
  • Traptechniek
  • Conditioneel

Kosten
Kosten zijn 25 euro per training van 1 uur.
Kosten voor  meerdere spelers (max 4)  op aanvraag.
Mail voor meer informatie of aanmelden naar voetbalschoolelst@hotmail.com