Informatie

Voor wie
Voor alle jongens en meisjes van 7 tm 12 jaar.  Kinderen worden op leeftijd en/of vaardigheid ingedeeld.

Club ondersteunend VoetbalschoolElst is niet clubgebonden maar werkt juist club ondersteunend. De deelnemers trainen bij hun eigen club en krijgen extra techniektraining op de voetbalschool. Door het trainen met professionele trainers zal het voetbalniveau omhoog gaan en hier hebben de clubs weer voordeel van.

Trainers
VoetbalschoolElst werkt met gediplomeerde trainers en/of  trainers  die zelf op hoog niveau voetballen of gevoetbald hebben.

Wanneer
De trainingen vinden plaats op vrijdagmiddag van 16.00 uur t/m 17.15 uur.

Afgelasting
VoetbalschoolElst traint op een kunstgrasveld. Indien een training wordt afgelast zal deze training na de laatste trainingsdata worden ingehaald.

Training inhalen
Tijdens de module is het mogelijk om eenmaal een training in te halen. Deze training zal plaatsvinden na de 12e training. Kinderen die alle trainingen gevolgd hebben zijn ook welkom op deze training.

Data en tijden


Vrijdag: 16.00 uur-17.15 uur

September: 15- 22- 29

Oktober: 6- 13- 27

November: 3- 10- 17- 24

December: 1- 8- 15                                                                                         

Kosten
De module kost 130 euro voor 13 trainingen van 75 minuten.
Bij inschrijving van een broer of zus krijgt u 10 euro korting voor beide kinderen.

Neem je een vriendje of vriendinnetje mee die nog niet eerder heeft meegedaan met onze trainingen dan ontvangen jullie beide 10 euro korting op het inschrijfgeld! Vermeld op het aanmeldformulier wie het vriendje of vriendinnetje is. Graag in de kolom POSTCODE.

Locatie
Sv Spero.
De pas 3
6662 BK   Elst